Sommar

Har börjat fundera över sommar inköp. Är ju endel som vi kommer behöva. Vissa saker får zackarias i 1 års present. Badbyxer och uvdress 2 delad är fixat. Vill köpa dubbla set egentligen så man kan byta när de ena är blött men de är så sjukt dyra. Zackarias kommer ju vara vid stranden mycket så de kanske inte är så dåligt med ett ombyte. Villervalla har Superfina! Blev badbyxa och 2 set uv kläder i samma serie. Vi har skit dåligt med pengar denna månad och kommer inte bli bättre fören linus börjar jobba i juni. Finns så mycket man vill ha!


Vår

Så underbart väder det är ute! Det nu man längtar efter det där huset man drömmer om. Tur vi ska bo hos mormor och morfar i sommar när pappa jobbar:)

Går på drick diet igen för att bli av med de allra sista kilona men står still just nu men tror det lossnar snart :)


Lördag

Gud vilket väder det var idag! Helt underbart! Vi åkte till mormor och morfar och satt ute och åt både mellis och lunch. Zackarias var så nöjd med att krypa i gräset och undersöka. Dumma morfar hitta en daggmask som han visa för zack och zackarias blev helt galen och skulle ha den. Mamma mes kräktes nästan och skällde ut morfar som la den i zackarias hand. Zackarias hur nöjd som helst höll masken så försiktigt. Blä.... Tog inga bilder med mobilen för hade mobilen avstängd hela dagen vilket var skönt men mormor tog lite bilder med kameran som kanske kommer upp senare

Igår däcka zack helt utslagen i min famn och då passa jag på att mysa massa för det händer så sällan nu förtiden.


Torsdag

Idag har vi haft en riktig skrikbäbis här hemma. Zackarias fick bara sova en timme innan sångstunden och när vi kom hem va han jätte trött men tänkte jag skulle hålla honom vaken lite lite längre. De sluta men att han blev övertrött och skrek utan att något hjälpte i en timme då han däckade av utmattning. Han vaknade efter en halvtimme och skrikadet börja om för han inte sovit färdigt men då däcka han igen efter 5 minuter i min famn. 
 
Veckorna går så snabbt och tiden bara försvinner! Längtar efter värmen och solen. Längtar efter att bada i sjön med zackarias och att bygga sandslott. Finns lite vi behöver köpa till sommaren. Trodde av någon konstig anledning att zackarias skulle kunna hoppa från storlek 74 till 86 men de kan han ju inte så måste köpa nytt i storlek 80. Brukar alltid ligga före men nu har han växt väldigt snabbt! Blir att införskaffa lite shorts och sommarkläder.
 
Zackarias hjälpte till i köket <3
 
 

Tisdag

Idag har varit en mysig dag! Albin och Alicia var här och myste men Albin va supertrött skrutten så de gick hem lite tidigare. De är så roligt när man ser dom där 3 leka och börjar bli mindre orolig för Zackarias inskolning nu. Han skiter mer och mer i mig utan drar runt hur nöjd som helst och går jag till ett annat rum så märker han knappt det. Den där mammigheten verkar komma i omgångar. De är både skönt och lite ledsamt att han blir mer och mer självständig. Han vill sällan gosa och somna i min famn har han inte gjort på månader...vill gosa!! Saknar att vara nära honom men det är alltid fullfart och snor man en kram så blir han sur för man håller fast honom.
 
Jag ser att många barn i denna ålder sover borta en natt hos mormor och morfar eller liknade men jag vill inte. Får ångest vi tanken och de gör ont i mig. Känner mig inte ens trygg med att någon passar några timmar. Kanske har det med att de tar en timme och en kvart till mina föräldrar så om det skulle vara något kan vi inte ta oss dit snabbt. Hade kännt mig mer trygg med att man kunde springa över och hämta honom om han blev allt för ledsen. Nu i sommar kommer vi vara mycket hos min mamma och pappa så då får vi öva att jag är borta från honom lite. Kanske ska lösa någon helg här att mamma och pappa passar medan jag och linus går på bio. Behöver verkligen öva på det så inte zackarias känner av min oro.
 
Trött kille <3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kalas

I morgon kommer Zackarias kompisar Alicia och Albin hit på lite kalas. Vi har redan firat Albin och Alicia fyller 1 april så vi skulle ha lite fika och fira henne. Hehe kalas galen som jag är har jag ordnat tårta och lite ballonger till fröken :D 
 
Lite roligt att jag träffa Anna och Malin (barnens mammor), gjorde de genom en fb grupp men mammalediga i norrköping. Vi har superkul tillsammans fast vi nog kommer från ganska olika världar. Båda är 30 år men när man har barn i samma ålder märks ingen åldersskillnad alls! Jag är väl lite "lillgammal". Anna sa till zackarias - din mamma är ju nästan bäbis ;) Känner mig ganska gammal och sista åren har sprungit förbi! Fyller hela 23 år om 2 månader!
 
Anna går tyvärr tillbaka till jobbet nästa vecka :/ Vi brukar gå på babysången varje torsdag så känns lite tråkigt att inte ha någon att gå med men hon är ledig om 2 månader igen för de ska ett syskon i juli!! :D
 
 

Bloggen

Har saknat bloggen till och från men har varit skönt att inte behövt tänka på den. Just nu har jag dåligt samvete för allt, tycker jag använder mobilen för mycket men ändå är det de som finns att göra när zackarias leker. Jag städar och pysslar med alla måsten och sen finns inte det så mycket kvar att göra. Bestämde att bloggen sköter jag från datorn när zackarias sover.
 
Vad har hänt då? 
Jo de har blivit vår, zackarias har fått både skor och vårkläder så han kan vara ute. Vi försöker hinna med att gå ut en stund om dagen.
 
Zackarias började krypa från ingenstans han började när han såg Alicia,Albin och Castor göra det och han kunde ju inte vara sämre. Han var nära på att lära sig gå och gick två egna steg men sluta när han börja krypa för det var lättare och gick snabbare. Dröjer nog till 1 årsdaagen innan han börjar gå.
 
Han har också börjat prata mer och säger Mamma.Pappa,där och katt ^^
 
Han är jämt glad och är så underbar att ha att göra med :) Förut hade han mycket frustration i kroppen men nu verkar han väldigt tillfreds.
 
Han sover HELA nätter! Tack gode gud för det!
 
Vi har bråkat med komuntant om förskoleplats...tydligen har de sprutat ut barn i norrköping så det är väldigt stor platsbrist.Hoppas han hamnar på någon bra förskola. Är bara 4 månader tills han börjar! HJÄLP!!
 
Jag har gått ner till 63 kg och har bara 4 kg kvar till målvikten :D 
 
ALLT FÖR NU ^^ Hoppas några läsare hittar tillbaka <3