Namn

Nu har graviditeten verkligen börjat synas och barnen på jobbet gissa faktiskt idag på att jag va gravid eller fick snarare den ärliga kommentaren - Har du en bäbis i magen? Ja svarade jag och de tappa nästan hakan >< De va så kul, en förälder har också gissat :) Det börjar kännas verkligt! Var nere på stan och köpte 3 mamma tröjor och ett par byxor som jag får fota i morgon :)
 
Vi har börjat prata lite namn men denna gång kommer nog namnet komma lite som de kommer, just nu har vi två förslag men de kan ju ändras. Med zack kändes det bara som en zackarias de va solklart, men denna lille indevid har jag inte haft samma koppling till, är mer osäker på vad som gömmer sig. På något sett tänker jag mig att de är zackarias som kommer ut igen ;)
 
Föresten så förlora jag min värdighet lite idag....åkte till jobbet utan frukost i magen, börja 7 och äter på jobbet kl 8. Jag brukar hinna med en banan innan jobbet men inte idag, vilket resultera i att jag fick kasta mig av bussen och spy inför den fullsatta bussen....jippie! Denna graviditet så har illamåendet varit värre och äter jag inte frukost så spyr jag alltid :/ Även nu i v 16+5!

Mat

Jag har föresten fått tillbaka mitt sug efter mat!! :) Så nu är jag alltid sugen på något på kvällen ^^ Äter just nu glutenfritt och funkar bra :) Magen är som bytt! :) Jobbigt bara att behöva tänka jämt, tur de finns mycket bra allternativ. Dock lär jag väl få en saknad efter pizza eller bullar...

Hittills har jag gått upp 2,7 stadiga kilon. Men zack var jag nog över 5 vid det här laget. Men räknar med att de kommer börja rulla snart. Dessa 2,7 kg gick jag upp till v 10 sen har jag stått still länge men det beror säkerligen på att min kropp inte kunde ta upp näringen i maten. Hoppas jag kan hålla nere kilona lite denna gång :) 

Vikt: 64,7 kg + 2,7

Vagn och säng!

Jag var inte alls sugen på att boa innan ultaljudet men nu när jag vet att liten mår bra och är frisk sticker det i köpa fingrarna. Köpte första bäbiskläderna, en bola och har beställt vagn! Titta igenom zackarias kläder och jösses va fult allt va >< Hade en helt annan smak på honom som liten, allt är babyblått och grått...blääää! Lite fattades i olika storlekar så jag kan fylla på lite färg från polarn och pyret :) Föresten va köpte jag för första body?! Jo en babyblå >< Men den fanns inte i någon annan färg och gillade svalorn.
 
Beställde en växarsäng från mio också :)
 

Inköp

Efter vi fått veta att allt är bra med lillen så har köpsuget kommit ^^ Är sugen på vitt och rött :) Vagnen ska beställas i helgen!! Hihi I morgon ska zack och jag gå en vända på stan också och titta lite :) 

Är sugen på en vagga denna gång, zack älskade att bli vaggad:) Första spark

Kände två tydliga sparkar idag!  Så mysigt och de blir bara fler och fler nu :) För övrigt har jag bytt till glutenfritt och magen mår mycket bättre!!! :) 

Lillebror <3

Senaste tiden går inte ens att beskriva...jag har mått så fruktansvärt dåligt. Har fått en inflamation i tarmfickorna och förlorat massa med vätska och näring. I går slutade allt på akuten med hjärtklappning och högpuls. Visa sig att jag hade näringsbrist!! Så får köra glutenfritt ett tag och hoppas det vänder. Pulsen trodde hon hörde ihop med en förkyldning men går det inte över måste jag tillbaka för eventuellt få pulssänkande medicin. Så de va inte med lite oro som vi åkte på ultraljud. Men där låg min fina utsugare och vampyr som dragit åt sig all näring som blivit över. En liten, fin, skitlik sin bror, aktiv, underbar liten lillebror<3 Lyckan va total och när zackarias titta på skärmen och sa bäbis så kom tårarna! Vi ska få en lillebror en alldelses fin lillebror <3
Lik sin bror?! Zackarias under <3
 

Finaste Zackarias

Det händer så mycket i zackarias utveckling nu och man hinner inte riktigt med, han börjar verkligen bli stor och om 4(!) månader är han 2 år!!! Han är just nu underbar att umgås med och då jag jobbar 100% känns det som jag missar så mycket, det posetiva är att jag njuter av varje sekunda jag tillbringar med honom <3 Språket sprutar ur honom nu och han kan säga flera meningar! Så roligt! Han har också börjat setta på sig skorna helt själv :) Min stor grabb! <3
 
* Jag vill ha korv
*Jag vill ha kaka (det lärde han sig snabbt!)
*jag vill bada
 
Andra nya ord, han kan över 100 nu men detta är de nyaste :)
iass (zackarias)
mina
jag
dricka
jos
dator
zombie
blöja
bajs
kiss
majs
gurka
 

v 15+0

Har nog inte berättat att vi bokat ett privat ul redan nästa vecka för nr 1. Titta att liten är frisk. 2. kanske se vad de kan va :) Han vi går till är super duktig och kollar igenom hjärta och flöden och allt man kan tänka sig. Han sa att man kunde titta allt sånt från v 16 och bara några veckor senare ska han sluta så vi klämmer in det i v 16+0 helt enkelt ^^

Åå vill bara att han ska va frisk! <3

Varför jag tror de är en pojk...

Hur lika är de inte!!


kärlek
Feb. 07, 2015

Komma ut fb!

Har varit nere på stan och fixat lite, ikväll tänkte vi gå ut på fb :) tänkte göra de lite roligt så visar för er ikväll :) De är satans kalt ute men solen lyser vilket gör mig lycklig :) så skönt! Vill ha ljus!


14+0

Magen är fortfarande liten :) ganska skönt! Den kommer bli stor så det gör inget om de dröjer ^^ den har växt lite i alla fall :)