Nyår

Det var menningen att vi skulle åka till linus syster på nyår men de blev sjuka. Så vi är bara hemma lilla familjen :) inte mig emot är ingen super nyår firare. En bra film och lite gott så är jag nöjd ^^ Ser fyrverkerierna från fönstret :)

Kinamat!

Är hos svärfar och hans nya tjej är kines vilket betydet gudomligt kinamat!!! Dör i matkoma! Låt detta förhållande hålla!!!!! ;)

Beställning

Fått beställningar på byxor och mössor :) om någon vill så kostar mössorna 65 kr ink frakt och byxor 130 ink frakt :) kan beatälla nya tyger så är någon intresserad så kan jag skicka info var man kan välja tyg.

Såg dalhästarna hamna åt fel håll....haha en lite miss ^^
Sy

Idag har jag sytt i 4 timmar i sträck. Sylektionerna sitter bättre än jag trodde!
 
Till klaras dotter :)
 
Till johannas h*n! :) Lillalugn.blogg.se
 
Zack och castor fick var sin mössa och zack ett par byxor (de var de första jag gjorde så blev lite si så där...)
 
 

snabb!

Zackarias ålar som bara den nu och snabbt går det! Över trösklar, till eluttag, äta sladdar mamma hinner inte med! Nu har vi säkrat vardagsrum så han kan åla fritt utan att de finns något farligt :)


Begagnat

Att ge bort begagnat är alltid lite jobbigt för vissa. De kanske känns billigt och lite snålt men jag måste verkligen hylla det! Vi fick nästan bara begagnat av mamma och pappa i år och i stället för 1 dyr klapp så fick vi massor nödvändiga saker som vi behövde! Mamma och pappa är verklien tradera människor och är duktiga på att hitta fynd!
 
Leksaker till zack! Hade hittat på tradera för 200 kr!
 
Symaskin till mig! Lycklig! Hade köpt den begagnad också :)
 
Skor till mig de kostar 1300 kr nya men de skulle jag aldrig lägga men mamma och pappa hade köpt ett par oanvända för 400 kr!
 
Och så fick vi lite annat smått och gott :) Zack fick en stokke stol, de är svåra att hitta begagnade i norrköping så fick en tuff ny i lila :) Tur de kan användas väldigt länge för de är verkligen äckligt dyra!!!!
 
 
 
 

Julafton!

Nu är vi hemma efter att spenderat julen hos mina föräldrar. Vi hade super mysigt och i år blev både zack och jag riktigt bortskämda!! Bilder på vad jag och zack fick kommer i morgon men lite julbilder kommer :) Min mamma har tagit bilderna och hon är smått dåligt på att ta kort ^^
 
 
Morbror och zack <3
Haha högg ner granen själv!
 
Fick ett fantastiskt halsband av min man med 20 små vackra diamanter och i vitt guld! <3
 
Kläder av mamma och pappa så man klarar sig till 1,5 års dagen ^^
Mormor och zack <3
 
 
 

God Jul!

God Jul alla fina barn, mammor, gravid och annat folk! Vaknade upp till denna syn ...min lille vilding! (sen blev jag nojig att han låg på mage och våga inte somna om) 💜
Julafton

I morgon är det julafton och äntligen ska jag få träffa mamma och pappa igen! Zackarias stackaren är alldeles hes och har varit jätte gnällig idag. Tror han har ont i halsen stackaren :/

Dec. 23, 2013


Kroppen

Har stått stilla på 69 k ett tag men så här över jul så bryr jag mig inte men efter jul ska jag köra en drickdiet så jag blir av med de allra sista kilona. Ska blir skönt och inte banta mer utan bara vara nöjd och äta för att behålla vikten. 5 kg till sen är jag klar. Motivation får jag alltid av att titta på hur kroppen har förändrats :) 20 kg borta! Känns skönt att vara normalviktig och att ha en hälsosam vikt. Att vara trådsmal har aldrig varit mitt mål!
Föddes kurvig och det vill jag förbli även om jag gärna skulle ha en D kupa i stället för E. Skitfula bhar och hms går bara upp till D...
 
 
 
 
 
 
 

100 mil!

Att få vara mamma är verkligen en gåva <3
 
 

Min man <3

All heder till min man som har ett tålamod av stål! Trösta zack i 2 timmar!! Min stålman!

kusiner

Mina kusiner och min morbror samt fru kom förbi över en lunch :) Bor i stockholm annars men hade vägarna förbi :)
De är helt kära i lille zackarias ♡


Skrik...

Zackarias har haft sin allra första skrik natt...hemskt. Skrek konstant mellan 20.30- 22.30 sen vaknade han och skrek mellan 00.00 - 01.00 sen mellan 04.30 - 05.00. Vi märkte under natten att han var snorig så fick använda näsfridan och ge alvedon och neseril. Stackar kunde ju inte andas :/ Ville bara vara hos mamm och pappa. Som tur var gav han oss sovmoron till 8.40!! Vi brukar gå upp 06.00! Han är pigg och har inte feber men blir väl jobbig att andas på natten.
 
Grattis zack du har fått din första förkyldning 3 dagar innan jul....

nöjd!

Nu har zack allt han behöver i storlek 86! 
 

Lycka till!

Idag är det dax för Isabel att äntligen få möta sin pojk! Önskar dig lycka till och hoppas allt går bra idag! Efter mycket sorg och otur hoppas jag du får njuta av din fina pojk! LYCKA TILL!  Små mirakel!
 

Förskola

För några månader sen gick jag och october och tittade på förskolor. Vi hitta en som vi gärna vill att både castor och zackarias går på. Senaste har jag tänk på det där...om 3 månader ska vi söka plats. Jag får lite en klump i bröstet...okej det är 9 månader kvar innan han ska börja men att jag ska lämna över min ögonsten till några främande människor känns läskigt!! Tänk om något händer och jag inte är där! Okej jag som blivande förskolelärare borde veta bättre kan man tycka men...men..min skatt!!
 
Kommer man någonsin vara redo? Kommer man klara inskolningen när sitt barn gråter efter mamma vid dörren?

Sleeve!

Tatueringstid bokad i februari för sleeve! <3<3 Lycklig! Nu blir det att spara :D

Utveckling!

Senaste 3 dagarna har de sagt pang i zackarias utveckling. Barn är så häftiga på det sättet att ena dagen kan de inte och andra dagen så bara kan de! I helgen kom zackarias framåt för första gången och idag ställde han sig på alla 4! Han säller sig ofta på knä och armbåge vilket han lärde sig igår. Idag när jag lagade mat så låg zack på golvet jag vände mig om och där stod han och kollade på mig med både knä och händer i backen! Blev så chockad att jag skrek till ^^
 
Tänk för oss är våra barn det mest spreciella och fina som finns och när de lär sig nya saker så blir vi stolta som tuppar ^^ Spelar inen roll vad de gör, när de gör det eller hur vi blir lika glad vilket som :)
 
Zackarias har sagt mammmmmma några gånger antaligen för jag säger de ordet 10000 gånger per dag. Är tydligen väldigt vanligt att de gör det men det är ju inte det riktiga "mamma" då de kopplar ordet mamma till mig. Undrar om jag kommer fatta när han säger sitt första ord :P Kommer väl tänka nä han sa inte till mig han bara härmar ^^ Tiden går fort nu!
 
Med stumpan i munnen! Skruttfisen!
 
 
 

Graviditetsdiabetes

Jag och en annan mamma från en facbookgrupp har följts åt under graviditeten. Vi båda fick graviditetsdiabetes. Hon fick det tidigare än mig och i en mer alvarlig form. Vi båda har fått remiss för återbesök för diabetesen. Idag var hennes besök och hon fick dåligt resultat hon har diabetes typ 2! Hon är under 30 år!!!
 
Blir så arg! Jag har tid den 14 januari och tror att jag ligger bra till men man vet aldrig. Jag trodde aldrig jag skulle få diabetes under min graviditet vi har det inte i släkten och jag var inte överviktig. Personer men graviditetsdiabets har stor sannolikhet att få diabets 2 under sin livstid. Vilket gör att jag bara är en tickande bomb! Man ska göra årliga kontroller. Jag får aldrig väga för mycket och jag måste röra på mig för att förhindra det så gott det går.
 
När ja ska bli gravid nästa gång måste jag på massa kontoller. Innan vi ens börjat försöka måste jag till läkare för att se att sockret ligger bra eftersom högt socker upp till v 12 kan ge stora fosterskador. Under måste jag kolla sockret hela tiden då diabetesen med stor sannolikhet kommer tillbaka vid en ny graviditet. Jag önska att jag kunde få en graviditet där jag kan få njuta men redan innan man ens blivit med barn är det massa bök! Under graviditeten kommer de bli 7 stick i fingret dagligen, kontroll + kontroll, ul varannan vecka...oron att barnet inte ska må bra. Oro att barnet inte får tillräckligt med näring då zack var liten. (diabetsesbarn ska bli stora,inte små!) Jag längtar efter fler barn men inte en ny graviditet...

Sötnosen!

Zack har riktiga humörsvängningar just nu! Jösses gråter ena sekunden och skrattar andra! Nätterna har varit lite bättre och nu vaknar han "bara" 3-4 gånger. Vill inte ha mat utan bara att man vänder upp på sidan och stoppar in nappen :) Längtar till julen nu! Visst är det roligt att få men jag är helt galen i att ge bort! Kan nästan aldrig hålla mig till julafton ^^
 
Köpte ett par snickarbyxor från lindex och de är super! Mjuka och Goa! Du är så jävla söt att man vill äta upp dig!!
 
 

Glukosbelastning

VILL INTE!!!!Hur bor vi?

Fick en fråga av sandra hur vi bor. Så tänkte ge er en liten titt, ni får se lite i taget ^^ Vi bor i en 3a mitt i stan på 85 kvm. De är 3,5 meter högt i tak och stora fönster. Bilderna blev skit dåliga men ni får se dom ändå ^^ Undrar ni varför de är tejp på soffan är de för vi har katt fanskap som klöser!
 
Vardagsrumet
 
 
 
 
Köket är lite under ombygnad. Gillar inte golvet och lite tavlor måste upp på vägarna!
 

Lindex!

Köpte nyss 18 plagg från lindex i storlek 86. Skulle kosta 1729 kr men betala 296 kr!!!!
 
Orderbelopp: 1729,00 kr
 
Fraktavgift: 40,00 kr
 
Avgift för betalsätt: Direktbetalning Nordea 0,00 kr
 
Expeditionsavgift: 19,00 kr
 
Rabatter
 
Fri exp.avgift -19,00 kr
 
30% på alla babyvaror -29,70 kr
 
30% på alla babyvaror -29,70 kr
 
SE - 3 för 2 på hela barnavdelningen -99,00 kr
 
SE - 3 för 2 på hela barnavdelningen -89,50 kr
 
SE - 3 för 2 på hela barnavdelningen -89,50 kr
 
SE - 3 för 2 på hela barnavdelningen -89,50 kr
 
SE - 3 för 2 på hela barnavdelningen -89,50 kr
 
SE - Basic barn, 3 för 2 -99,00 kr
 
SE - Basic barn, 3 för 2 -89,50 kr
 
SE - Basic barn, 3 för 2 -89,50 kr
 
30% på alla babyvaror -29,70 kr
 
30% på alla babyvaror -26,85 kr
 
30% på alla babyvaror -53,70 kr
 
30% på alla babyvaror -53,70 kr
 
30% på alla babyvaror -26,85 kr
 
30% på alla babyvaror -26,85 kr
 
30% på alla babyvaror -26,85 kr
 
30% på alla babyvaror -26,85 kr
 
30% på alla babyvaror -26,85 kr
 
30% på alla babyvaror -26,85 kr
 
30% på alla babyvaror -26,85 kr
 
30% på alla babyvaror -26,85 kr
 
SE - Basic barn, 3 för 2 -89,50 kr
 
30% på alla babyvaror -26,85 kr
 
SE - 3 för 2 på hela barnavdelningen -89,50 kr
 
30% på alla babyvaror -26,85 kr
 
30% på alla babyvaror -26,85 kr
 
Fri frakt -40,00 kr
 
Summa: 296,30 kr
 
Varav moms 59,26 kr
 
 

Tigermamma!

 

Tid

Eftersom farmor har varit här har jag inte haft tid att blogga. Zackarias har varit riktig svår att lägga senaste tiden och det tar lång tid innan han somnar. Samma sak på dagarna. Idag vägra han att sova och skrek helt hysteriskt! 
 
Idag åla zackarias för första gången!  Han har bara kommit bakåt innan men nu verkar han hittat lösningen och tar grodsim framåt ^^ 
 
Fick en drake man kan sitta i av farmor och farfar! 
 

Mitt allt!

Linus ska börja plugga efter jul pågrund av att han är trött på att jobba 11 timmar om dagen och aldrig ha tid men zack. Vi hade en konversation..
 
A- Men vill du inte bli tatuerare? Känns som jag och zackarias kom och förstörde din dröm..
L- Men NEJ! Min dröm ändrades bara! Jag är ju för gudskull pappa!
A- Men om vi bara skaffar ett barn så kanske du har tid att ta upp tatueradet sen?
L- Men men jag älskar ju att va pappa! Min dröm är att få finnas där och vara pappa till alla våra småttingar! Minst två till!
 
Finns ingen som är så godhjärtad <3
 

TIPS!

Lindex har ta 2 betala för 3 idag och skriver man in koden SEB31009 så får man också 30% på ALLT!
Köpte detta för 160 kr skulle kostat 450 kr! :) NÖJD!
Blev i storlek 80 :) Snickarbyxor är perfekt för när han börjar krypa så inte byxorna hasar ner :D Pyjamas med fötter inte den syggaste men helt okej man kan ju inte få allt ^^ Sen mumin pyjamasen som är så söt! Föresten har jag och linus pratat om att köpa på oss dvd filmer med klassiker som vi vill att zackarias ska se. Finns så mycket skit barnprogram idag! Nä mumin, barbapappa, bumbibjörnarna, asterix och obelix, astrid lindgren, kalle anka, luftenshjältar och massa fler ska de vara! :D
 
ÅÅÅÅÅ vad jag älskar min plutt!! <3<3<3
 
 

Mys

Idag har varit en bra dag! Vi träff lite mammor och barn på en fika. Alltid lika skönt att fika
med andra mammor så man får ur sig alla frågor och kan babbla om barn utan att någon somnar ^^

I morgon kommer svärmor :) När linus föräldrar skiljde sig förra året så flytta hon upp till Sundsvall :/ Är tomt utan hennes finska brytning och kloka ord. Men i morgon kommer hon och då ska vi fika och gå på stan medan
linus jobbar :)


Gråter

Gråter och tittar på nyfödd bilder! Han va så liten och söt!
 
 
Tänk vad kroppen är fantastisk! 2 dager efter förlossningen och 6 månader efter.
Mellan 5 till 8 kg till vill jag ner men ingen hetts. 19 kg på 6  månader är inte så illa nu känner ja mig mer och mer som mig själv igen bortsätt från extra hud och hängtuttar  :D Någon har kladdat på spegel med sina små söta fingrar <3
 
 
 

Stor kille!
6 månader

Jag kan inte förstå att du har varit hos oss i ett halv år!
Galen!

Min son gör mig smått galen på nätterna just nu! Vaknar 1 gång i timmen...vaknar och skriker helt fruktansvärt från ingenstans av ilska. Blir galen! Hinner inte ens somna.

Lussebullar

Denna helg har varit super mysig! På lördagen gick vi ner på stan och åt lunch. Härligt nu när han är större och kan sitta med och vi kan äta i lugn och ro. Sen gick vi ner till linus gamla träningsklubb och hälsade på alla han gamla kompisar. Han ville förstås visa upp zackarias ^^ Idag har vi storhandlat och bakat :) Gjorde lussekatter med mandelmassa :) Blev super goda! Annars har vi fixat lite hemma. Det som varit lite jobbigt på senaste är att zack sover dåligt på nätterna. Vaknar ofta, vill ha mat och vill gå upp kl 5 varje morgon. Gilla att linus prata med sin bror i morse och sa att natten varit så bra och han fick sov morgon till 20 över 8...ja mummlade då att ja du gick ju inte upp och gav ersättning 2 gånger eller stoppa in nappen 10 gånger mellan kl 01.00 och 02.00, du fick inte heller fick söva om mellan kl 5 och 6...
 
Hängde upp krokar i hallen till zack :)
 
 
Hängde upp klockan som vi köpte för 8 månader sen ^^
 
 
 
 
 
 
 

Knodden!

 
 
 
 
 

Newbie

Som många andra mammor älskar jag ju newbie! De har fina kläder som passar både tjejer och killar...kanske inte deras kläder som är gjorda för töser för de har alltid spetts eller volander. Deras så kallade pojk kläder är egentlien ganska könsneutala. Newbie passar helt klart zackarias bäst och de är bra pris och desutom ekologiska. Nu är zackarias inne på deras sista storlek :( De har lite mellan 80 -98 men de är sämre utbud och inte lika fina. Så nu frossar jag i newbie 74 ^^ Bästa byxorna! 79 kr har haft grå, ljusblå, blå ,beige och samma i flera stolekar.
 
Tidigare som vi köpt och fått :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snutten ska med till BB den var så mysig!
Så tuffa!
Mammas tuffing <3
 
061
 
 

Pyjamas

Man begär tydligen för mycket när man vill hitta en pyjamas som är snygg,har fötter och dragkedja. Kan ta bort snygg men finns inga då heller i storlek 74 :(
 
Drakedja är himmla smidigt och zack sparkar alltid av strumporna så då blir han kall om fötterna :/

October

Ibland får man en oväntad vänskap. Min man och octobers kille var vänner, jag träffade october några gånger men trodde inte hon tyckte om mig precis. Hon var tystlåtern och sa nästan inget. Vi bodde på samma gård och träffades lite ibland inte för vi ville utan för våra män. Hon var en typisk festare och rökte inne och vi har inte alls på samma plan. Hon var i alla fall en otrolig djurvän och räddade 2 katter från en knarkare som inte gav dom mat eller vatten. De blev Nancy och nico, de fick bo hos oss. Nancy finns tyvärr inte längre för hon var för skadad psykiskt men nico lever med oss och är den mest underbara katt man kan ha!
 
I senare flytta vi från gården och bara några månader efter flyttade october och kim till samma gård. Där tog det inte många månader fören vår lägenhet blev ner bränd. Vi ringde october och kim och frågade om vi fick sova där och de fick vi. Av en slump berättade jag att vi ville ha barn och hon berättade då att de redan försökte. Snacka om att jag fick en chock! De gilla ju och festa och october var inte precis barntypen. Men samma dag de brann och vi såg vårt hem stå i lågor kissa hon på en sticka och fick ett plus. Där börja vår vänskap kan man säga. Vi spändera varje vaken stund med varandra och jag lärde känna en ödmjuk,rolig, fatastisk människa som var så sjukt likt mig själv på många sätt. Sen plussa jag och hon var en av de första som fick veta. Så där satt vi två gravida.
 
Så småning om hitta vi en ny lägenhet i stan och flyttade dit. Jag saknade att bara kunna springa över, äta kvällsmat tillsamms och bara ligga och dega i hennes soffa. 2 månader tog det denna gång och plötsligt flyttade de efter ännu en gång! 100 meter bort! Castro föddes...fina castor. Jag hade varit med hela resan och de kändes som min egen son. 1 timme efter de kom hem från bb satt vi i deras soffa och jag hade castor hos mig <3 Sen kom zackarias och så var våra fina barn här.
 
Den vänskapen jag har med october har jag inte haft innan inte på de sättet. Jag kan säga allt till henne även de tankar jag skäms mest för. Finns inga ord för vad jag känner för den människan <3 Går de två dagar utan att vi träffas känns det lite som ett hål något som fattas helt enkelt! Älskar dig min kära vän!
October och jag
Lille nyfödde castor
Castor!
 

Jippie!
Sovrutiner

Nu ligger zackarias och sover han har varit extra trött efter sprutan. Tänkte att jag kunde dra zacks sovrutiner. Zackarias somnar 19.30 på kvällarna och sover till mellan 6.00 och 6.30. På dagarna är så är han oftast vaken 2 timmar och sen sover mellan 30-60 minuter och sen är han vaken 2 timmar igen och sover 30-60 minuter och så fortsätter det hela dagen. På kvällen är han vaken lite längre. Vi har börjat med rutiner kring lägdax nu också, kvällsmat är mellan 17.00-17.30 sen leker vi och sånt fram till 19.30 då vi börjar varva ner och byta blöja och sätta på pyjamas. Sen myser vi i soffan en stund och zackarias får välling oftast börjar han bli riktigt trött då så vi får skynda att borsta tänderna innan han däckar. Vi nattar alltid i vagnen och lyfter sen in honom till sin säng. Han vaknar ofta någon gång runt 22.00 då får vi gå in bädda om och ge napp och snutte. Vanligtvis vaknar han sen vid 02.00 för att få lite ersättning och sen somnar han om till morgonen. :)
 
Hur ser era barns sovrutiner ut?
 
 

Andningslarm

Många blir lite chockade över att vi har andingslarm. Många frågar varför? Andra blir nojiga och säger men de har ju inte vi! Tänkte förklara lite varför vi har andningslarm till zackarias.
 
När zackarias var nyfödd så sov han på mitt bröst men tillsist blir ju det ohållbarnt. Han sov sämre och jag sov sämre. Då börja vi ha en mjuklift i mellan mig och linus som han sov i, det gjorde det smidigt när nappen trilla ut och han behövde mat. Efter ett tag saknade jag att sova brevid linus, han har alltid varit min trygghet på natten och jag sover alltid nära honom. Vi valde då att flytta ner mjukliften i spjällsängen som var brevid sängen och så sov han tills han var 2 månader. Varje natt vaknade jag ofta och kolla till honom och hade svårt att somna om. October hade ett andningslarm som de inte använde till castor så vi köpte de för att pröva. Smidigare larm finns inte! Man lägger en platta under madressen som barnet sover på och sen går de en sladd till en liten dosa. Dosan blinkar när barnet andas och larmar inom 20 sek om barnet slutar andas. Den är också kopplad till en babymonitor så när zack sover ensam och vaknar snappar den upp ljud och vi hör att han är vaken. När jag vaknar på natten så tittar jag bara att lampan blinkar och kan somna om. Andingslarm går bara att ha om barnet sover själv.
 
 
Att skaffa andninglarm är upp till var och en och vissa hjälper de och vissa blir bara mer störda och oroliga va det. Mig har de hjälpt mycket och även linus tycker andninlarmet har varit bra. Plötslig spädbarnsdöd är sällsynt och man ska inte behöva gå och oroa sig över att man inte har ett andingslarm. Jag har det mer för min skull. Efter 6 mån sjunker risken för plötsligspädbarnsdöd med 80 % så nu är jag inte lika orolig längre. Vi kommer nog har kvar andingslarmet till han är 1 år.
 
Om man nu vill skaffa ett andingslarm kan jag rekomendera angelcare. Vårt larm har aldrig falsklarmat.
 
 
 

Feber

Zackarias fick feber i går kväll. 38,4 låg han på i morse så han är lite tröttare än vanligt. Vi skulle ha träffat två mammor och deras barn i dag men fick ställa in pågrund av att han va febrig. Zack blir lite extra mammi när han är sjuk så han somna i min famn i går kväll och nu på morgonen måste jag vara nära hela tiden. Älskade barn <3

Godkänd!

Läkarundersökningen gick bra och han blev godkänd ^^ Blev rädd för läkaren och borr in huvudet hos mamma <3 Sparka läkaren i magen också :P 8200 g tung och 70 cm lång!! Sprutorna gick bra och nu hoppas vi att vi slipper feber! Längd kurvan kan man inte klaga på :P Vikt kurvan har planats ut lite men tydlig gör den de när barnen börjar med mat :)
 

Vaccin

I morgon ska vi på 6 månaders kontoll och zackarias ska få vaccin. Hatar vaccin! Inte själva sticket för de brukar gå snabbt, zack är ledsen en stund och sen är de över men det jobbiga är att de kan få feber, ha ont, svullna och allmänt gnälliga. Hoppas inneligt att vi slipper feber! Hatar verkligen skiten men blir skönt att få det överstökat i morgon.
 
Jo och en sak till! Varför hittar alltid skräck historier mig i rätt tid? Tror ni inte jag bara läser lite random bloggar och kommer över ett inlägg där en tjej dog av vaccinet?! Jo självklart! Nu känns allt mycket bättre!!!!

Sjuk..

Fortfarande sjuk och känner mig död. Om de tidigare var jobbigt att var sjuk är det inget jämfört med att va sjuk och ha små barn. Upp på natten, underhålla, vaga trösta m.m
 
Snutta på mammas hår medan hon däckar...
 
 
Har man fått en tand måst man också borsta den :)
 
 

Åla

Senaste veckan har zackarias börjat åla :) Stora grejen är att fånga våra fötter ♡Panik!

Fick sån sjuk känsla nyss! Linus och zackarias gick och handla och är verkligen inte van vid att va själv. Plötsligt när jag satt vid datorn fick jag panik! VAR ÄR ZACKARIAS! Har jag glömt honom i köket?! Jag har suttit här en halvtimme! Sover han?! Nä de gör han ju inte! Han resa mig upp ur soffan och datorn flög i golvet innan jag kom på han är ju med pappa! Vilket hemsk känsla att känna att jag glömt bort mitt barn!!