Hösten

Jag är alltid ute i god tid ^^ Väldigt god tid ofta, snubblar jag över något fynd och plötsligt har vi allt som behövs :) Idag fick jag köpa ett par helt nya kavat för 275 kr för att hon köpt fel :)

Så nu är listan avklarad inför förskolestart!! ><

Regnsett ×
overall ×
stövlar ×
kavatskor×
extra kläder×
skaljacka×
skalbyxor×
fleece×
vindfleece×
mössor×
sydväst×

saknas
vantar,tunna
vantat, tjocka
vantat, galonFel!!

haha skrev fel tidigare! Ska inte börja förskola om 2 dagar utan 2 månader! tack gode gud för de ^^ 13 augusti ska han börja ^^ Hade nog velat ha honom hemma lite till men har inte så mycket val :/ Tror han kommer tycka det är roligt när han väl är inskolad men kommer nog vara några jobbiga dagar. Så 2 månader av sommar är det ju först :) 14 månader är han när han börjar.


utveckling

Zack har börjar prata massa och hela tiden dyker en betämd hand upp som säger dä dä! Favoriten är ba (lampa). Hab säger också hej, nä, ja som är nya ord :) tror inte han fattar innebörde av nej och ja för de kommer lite omvart annat ;) Han är just nu inne i en perjod som han är mycket mammig, pappa duger inte i vissa lägen och han betämer tex noga vem som ska bära. Här om dagen gick jag ut genom dörren och han blev helt förtvivlad. Pappa dög inte...va ont det gjorde! Tänk om 2 dagar börjar han förskolan! hur ska de gå?!😢


Rea

Jag älskar rea! Var 3 betala för 2 på lindex rean. Hitta massa och zackarias klädföråd till hösten är tomt så blev massa fint! Betala 580 kr skulle ha kostat 1600 :) nöjd! Nu är kläderna fixat :)
1år

Idag fyller min fina kille 1 år! Hela dagen har vi gått runt med nostalgi känslor och både jag och Linus har blivit lite gråtmilda från stund till stund. Kan inte fatta hur stor han har blivit och vilken fantastisk liten person han blivit. Ser fram emot alla år och dagar med Zackrisson. Livet fick liksom sin meningen när han föddes <3

Vi åkte och bada hela dagen!
Rörd

Idag har jag haft tårar i ögonen hela dagen. I perjoder när zack har varit extra söt har de varit ett vattenfall. Minns så väl min födelsdag förra året, vi hade varit hos läkaren och fått snittdag 10 juni. 5 dagar skulle jag behöva hålla ut. Hon sa att jag skulle njuta av dagen, jag gick med konstat ångest och var övertygad om att min kille skulle dö i magen. Gick med en hopplöshet och sorg som inte går att beskriva. Vet inte var kännslan kom ifrån men kände att något va fel hela tiden. Verkligen en hemsk kännsla och att zack hade på tul stått stilla i vikt och var liten gjorde de inte lättare. Min mamma kom hit och bjöd oss på middag för att sluta tänka. De är så ofattbart att han är här idag 1 år senare. Frisk, fin, vild och bara helt fantastik. Vad jag känner för honom går inte att beskriva! Hans skratt, hans leende, hans ljud, pussar, miner ja även han sura och buttra underläpp är fantastikt. Att tänka mig ett liv utan honom är som att tänka sig ett liv utan ett hjärta. Tänker tillbaka på hur livet var innan honom och vilket tomrum han har fyllt i så mångas liv  och framförallt mitt<3 Ser mig själv på bilderna och känner inte igen mig, de är inte jag!
 
 
 
 
NU                                                                       DÅ
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

23

Jaha då va man 23 år. Ingen stor skillnad ^^ vi gör inget speciellt alls idag. De regnar ute men vi har gått på 2 promenader idag ändå. Ska ner och fixa en ny mobil till mig :) Fick en bikini av min mor annars :)
hum..

Skulle fixa till förra inlägget men de gick inte :/ Så ni får läsa mina stavfel och min osammanhängande meningar...

Lägenhet

Vi tittar lite smått på ny lägenhet. Vi har verkligen inte brottom men då de är bostadsbrist i Norrköping och vi har lite krav så kan man börja titta nu. De skulle inte skada att flytta i höst men vi kan lika väl vänta till våren. Vi är i alla fall trötta på att bo 3 jätte trappor upp utan hiss och släpa på zack är inte jätte kul. I nya lägenheten ska de vara tvättmaskin, diskmaskin, helst uteplats men går bra med nedreplan eller hiss. De ska vara en 3a om den är 70 kvm eller 100 spelar ingen större roll. Om vi vill bli gravida om ett år ungefär så är de ett måste att flytta innan. Våra trappor är döden och zack och foglossning känns inte som en bra kombo. Visst kanske zack kan gå vi de laget men man måste också släpa upp en vagn för en halv trappa. Vi hoppas kan hitta en lägenhet så småning om. Sökte en idag med uteplats, ljus fin 3a som låg perfekt men priset låg på 8700 i hyra så de är lite dyrt även om vi skulle klara de. Vi kommer få bättre ekonomi när jag börjar plugga i höst då får vi cirka 4000 mer i
månaden. Man kan ju alltid drömma om att få den och att allt går ihop ^^

Föresten fyller jag 23 år i morgon. Känner mig inte 23. Har typ alltid känt mig 10 år äldre än jag är och de flesta kallar mig lillgammal. Kanske beror de på min trasliga förflutna som 14 åring som gjorde att jag växte upp tidigare än jag skulle. Som 18 åring var jag helt klar med alkohol och fest då många andra började. Min mamma brukar alltid säga att jag har brottom genom livet...kanske sant. Står väl där som 40 och undrar vad de finns kvar att göra. Tur jag träffa en man som är lika lillgammal som jag ^^ Tänk va tiden går, träffa linus som 16 åring osäker och oälskad. Han fick mig att bli hel, fick mig att vilja leva. Fina fina linus <3 Släpper då aldrig taget om dig i första taget! Du gav mig den finaste gåvan zackarias! Förra året fick jag den bästa persenten man kan få även om den kom 5 dagar i efterskott. I år skiter jag fullständigt att jah fyller. See fram emot zacks dag och inte min ^^


skor

Tycker de är svårt med skor för dessa små tossingar! Dels för de växer ur de konstant och de är ju inte pricip billiga! Köpte sandaler för 1,5 månader sen och nu är de försmå>< Samma med hans gympaskor! Så trotta vår väldigt tajta buffert denna månad (har 6000 kr mindre eftersom linus sluta skolan och är ledig till jobbet börjar 23 juni) så var vi tvungna att köpa nya skor till zack. Suck! Gick i massa affärer och tycker inga är snygga eller sittet bra. Blev dessa som va rätt okej men jätte snygga tycker jag då inte>< Till förskolestarten tänkte jag köpa ett par kavat.