Datum

Jag har äntligen fått ett datum, ett datum då lillen ska födas! Så spännande,  så verkligt helt plötsligt! De är inte jätte långt kvar och liten kommer i juli. De blir en överraskning när killen kommer. Ska försöka uppdatera er nu varje dag till lillen är här! 
 

newbie

Kom ni ihåg att jag klaga på newbies 
"Pojkkläder", jag tar tillbaka de för till hösten kommer massa fint! Mycket jag anser är neutralt och funkar till båda könen: ) som denna mintgröna kofta! Unddeerbar!! Mycket fint har kommit! :)
 

Några veckor

I morgon går jag in i v 35. Inte allt för långt kvar men är ganska trött på att vara gravid! Tungt,ont och orkeslös! Zackarias har 1 vecka kvar på förskolan och sen har han 5 veckor hemma. Ska bli spännande att se hur allt går. Som tur är har mamma och pappa semester samtidigt så kan få lite avlastning där :) 

Trött och deppig

Jag verkligen hatar känslan av trötthet! När man är obehagligt trött så man bara vill sova och går som en zombie. Innan jag fick barn var den känslan inte så farlig men när man känner sig helt slut, lämnar barnet på förskolan och glömmer pussa hejdå...då känns de inte så roligt. Sova på dagen är heller inget alternativ då jag blir dubbelt så seg efter. Vill bara att dessa sista veckor går förbi snabbt så jag kan få ha min kropp ifred och känna mig pigg igen: / De är bara cirka 5 veckor kvar men de känns som en evighet..

Amma

Det här med Amningen har vi diskuterat om och om här hemma, jag tål ju inte hormoner utan att bli väldigt nedstämd och känslig. Men jag tyckte inte jag gav det en tillräckligt lång chans med zackarias. Har två vänner nu som fått barn och ammar och det ser såååå mysigt ut! Jag vill verkligen amma! Linus kan erkänna att han är livrädd och tycker de är "onödigt" att ta några risker. Men för mig är det sista barnet och jag vill verkligen testa och ge det en chans. Idag mår jag ganska bra och håller det i sig kommer jag ge det ett försök, skulle jag må uselt får jag väl sluta helt enkelt. Linus muttrar mest men förstår att de känns viktigt för mig, han är bara orolig för min hälsa vilket jag kan förstå. Håller tummarna för att jag mår bra när snitt tiden kommer och att jag kan ge det ett försök :) Sen bror de på så mycket annat också som ska få det att fungera :)
 
Föresten har jag fått ett preminärt snittdatum men jag håller det hemligt för att de ska bli lite spännande för almänheten ;)
 
 

tul

Mår bättre och bättre trotts att jag är ganska trött på att vara gravid. Men 5 veckor kvar är inte så långt! Fokuserar på här och nu och att njuta av sista ensamtiden med zackarias. VI var på tul i måndas och tittade till lillen i magen: ) Han var så fin och visade sin pussmun och söta näsa: ) Allt såg perfekt ut och liten vägde 2017 g och beräknas väga 3500 g på bf men 3200 g liten kommer ut: ) längtar och saknar lillen nu! Men först får vi väl njuta av lite sommar.
 
Annars så har jag gått upp 13 kg nu och kämpar för att hålla mig till 16 kg. Zackarias har 2 veckor kvar på förskolan, sen är han ledig i 5 veckor och börjar sen på 15 timmar i veckan.: ) 

Måndag

Går snart in i v 33. Och har drygt 6 veckor kvar, kan inte fatta att vi ska ha en liten här hemma! På kvällarna nu har jag ont och har som ilningar ner i muttan. Nästa måndag har vi tillväxt ultaljud och de ska bli så spännande! Zack vägde 1998 g tror jag de var vid den tiden men gick ju bara upp 690 g efter det. Ska bli spännande och se om lillen blir större och hur mycket: ) kanske är en 4 kg klump: p 
 
Zackarias är annars inne i en jätte jobbig fas. Han har alltid varit aktiv men på senaste är han som en kanin som bara springer runt och runt. Underhåller jag honom inte konstant blir han arg och jag får varken laga mat, städa eller något annat än att leka med honom. Inte ens tv funkar om man ska värma mat eller liknande. Hoppas han blir bättre på det tills lillebror kommer för vet inte hur jag ska räcka till annars: /
 
Med zack v 32                         Med lillen v 32
 

v 32

Nu är vi redan i v 32, och 7 veckor kvar till snittet. Om 10 dagar får min bästa vän barn och då kan jag få bäbisgosa lite. I morgon är det min födelsedag och jag fyller hela 24 år! Kommer ihåg min födelsedag för två år sen och vi var på restaurang. Jag var stor och svullen som ett hus! Om 6 dagar fyller dessutom världens bästa barn 2 år! Han känns så stor nu!